© Powered by SiteSpirit

 
IMG_4965.jpg

Watersporten, activiteiten en lessen

02.jpg

Bonaire Boatrental biedt u een grote variatie van watersporten en andere leuke activiteiten.

Wakeboarding
Zonsondergang toer
Waterskien
Vissen
Kneeboarden
Taxi naar Klein Bonaire
Tube riding
Luxe toer met kapitein


Wakeboarden

Ontdek de snelst groeiende watersport in de wereld: wakeboarden!
Het is cool, erg leuk en makkelijk te leren. Bonaire Boatrental heeft goede boards voor beginners, maar ook voor de meer ervaren wakeboarder. We gebruiken de modernste boarden van goede merken als Hyperlite, Liquid Force en CWB.
Nog nooit op een wakeboard gestaan? Geen probleem! Onze ervaren instructeurs willen u graag helpen met tips en instructie en u zult zien dat u binnen een uur over de golven surft. Als u uw vaardigheden wilt verbeteren, hogere sprongen wilt maken of nieuwe trukjes leren is dat ook mogelijk. Onze ervaren instructeurs leren u alles wat zij weten.

Lessen vanaf $35 per persoon.

received_1161173003935507.jpg

Snorkelen

Bonaire behoort tot de beste snorkelplekken in de wereld. Als u een boot huurt bij ons mag u dit absoluut niet missen. Ga naar Klein Bonaire of naar een van onze favoriete plekken Andrea I waar u grote kans maakt een schildpad tegen te komen.
Als u graag een gids mee wilt is dat mogelijk. Onze bemanning kan u veel vertellen over de mooie riffen van Bonaire.


Luxe toer met kapitein

IMG_4973.jpg

Wilt u wel heerlijk varen maar heeft u geen zin zelf de boot te besturen? Waarom boekt u dan niet een Toer met kapitein? Kunt u een paar uur heerlijk ontspannen op het water met een hapje en een drankje, zwemmen, snorkelen. En natuurlijk vertellen we u graag over Bonaire als u wilt.

Kapitein prijs $15,- per uur, Minimaal 3 uur toer


Dolfijnen spotten

Ben u wel eens heel dicht bij dolfijnen geweest? Dit is mogelijk op Bonaire. Er zijn 2 residente groepen dolfijnen rond het eiland, die regelmatig rond de boten opduiken en veel plezier hebben met de boeggolf. Heel soms zijn ze zo dichtbij dat het mogelijk is met hen te zwemmen. Het is een ervaring die u nooit meer zult vergeten. Onze bemanning kan u infomeren over hoe en waar u de dolfijnen meestal kunt vinden.


Vissen

Eerlijk is eerlijk, bij Bonaire Boat Rental kijken we liever naar vissen dan dat we ze vangen. Maar we hebben onze Hurricane sundeck boten die zeer comfortabel zijn voor een dagje vissen


Tube riding

received_1161184317267709.jpg

Het grootste plezier voor de kleine mensen, Tude Riding! Gegarandeerd veel plezier. Tube riding vereist geen speciale vaardigheden, het is veilig en heel leuk om te doen.
En houd de camera's bij de hand, want na de kinderen is de kans groot dat ook de ouders een ritje willen maken!